DULU PAKAI BAJU SIZE 50 TETAPI SEKARANG PAKAI SIZE 46 DALAM MASA 2 BULAN!

Assalammualaikum...

Susah nak cakap bila timbul masalah berat badan ni. Memang semua baju-baju lama dah tak boleh pakai. Terperap simpan dalam kotak, nak buang sayang sebab masih elok lagi. Ada tu terpaksa bagi pada sesiapa yang bersize kecik. Dilema sangat....oh nak tubuh kurus macam anak dara dulu.



Ini kisah benar akak ni dalam masa 2 bulan dia mengambil Set Slimming Shaklee dan baju dulu size 50 sekarang dah pakai size 46! Wow..seronok sangat...


Mesti ramai yang keliru kan berapa banyak la Set Slimming Shaklee ni. Memang ada banyak jenis dan semuanya harga tak sama. Seban itu la siapa yang mesej Ida tanya pasal Set Slimming ni aka set kurus ni Ida suka tanya bajet korang dulu.

Kalau bajet ciput, hasil lambat la skit. Kalau bajet banyak cepat la nampak kesannya. Faham kan. Jangan risau, Ida tak paksa pun.heheheh


Ok xpe kita citer pasal Set Slimming yang akak ni amik.

Cinch Shake ada 3 jenis perisa coklat,latte dan vanilla. Fungsinya tentula untuk membuatkan korang kenyang. Jadi takde rasa nak makan banyak kan. Dalam masa yang sama, elakkan otot korang jadi lembik dan kendur masa program kurangkan berat badan ni.

Lecithin sebagai pembakar lemak. Apa yang korang makan nanti Lecithin akan bakar sampai hancur.hehehe

Herb-lax sebagai pencuci usus korang. Lepas makan dah bakar lemak, mestila nak kena buang kan. Kalau tidak mendap plak lemak tu dalam badan korang. Herb-lax ni juga membantu KEMPISKAN PERUT korang. So masalah sembelit memang akan hilanglah lepas makan Herb-lax ni.

Jadi siapa yang teringin nak pakai baju-baju lama tu, bolehlah try Set Slimming ni. Oh tak lama lagi dah nak raya mana tahu dapat ukuran macam anak dara dulu. Best!



Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS