DALAM MASA 5 HARI BERAT HILANG 1.4KG! JOM DETOX!

Assalammualaikum..

Kalau ada siapa perasan la kan..sana sini bercerita pasal detox parasit. Apa itu detox parasit? Sama ke macam detox usus yang selalu orang suka sebut-sebut tu.





Biar la Ida ceritakan secara ringkas dan jelas. So korang taknyah pening-pening kepala nanti.

Apa beza detox parasit dan detox usus?

 Ok detox usus ni mestilah nak detox atau buang toksin yang ada dalam usus kan. Tapi detox parasit nak buang benda yang menumpang dalam badan kita. Eh bukan "penumpang yang tak bertuan" ye.heheh.. Benda yang menumpang yang menganggu kesihatan badan kita.

Tahu tak parasit tu apa?


Parasit tu sejenis makhluk lebih kurang anak beranak dengan cacing juga la, bakteris dan lain-lain yang masuk dalam badan kita dalam keadaan sedar atau tak.Yelah setiap hari kita terdedah dengan macam-macam.

Ok kalau cacing makan jelah ubat cacing betul tak? Tapi bukan semua cacing die bunuh, kalau selalu makan cacing die bunuh cacing dalam usus je. Habis tu cacing luar dari usus die tak bunuh tau.

Nak share gambar parasit dengan korang pun tak sampai hati. Geli tengok. So nanti korang tengok sendiri la.huhu

Jadi kenapa perlu detox?


Apa faedah detox plak? Kalau tak detox tak boleh ke?


Jelas kan? Semua orang berisiko ada parasit ni dari kanak-kanak sampai orang tua.

Simptom-simptom jangkitan parasit

- kelesuan
- stress,tekanan perasaan
- sering dalam keadaan "blur"
- berat badan turun secara tiba-tiba
- kembung perut
- alergik yang teruk
- selalu sakit kepala, sakit sendi dan otot
- sembelit atau cirit-birit
- haid tak stabil
- ekzema
- craving makanan manis
- eye floaters
- susah tidur dan susah nak bangun

Ini antara simptom yang korang banyak parasit dalam badan. Yang menarik nya detox parasit ni korang tak perlu buat hari-hari. Ia hanya akan dilakukan bila bulan penuh, sebab apa?

Sebabnya masa bulan penuh ni parasit sedang melakukan kerja" mengawan". Nak beranak pinak la kat dalam badan. So biar kita bunuh dan buang diorang dalam badan kita.

Kesan die, pasti korang akan terkejut!





Program ni boleh pilih selama 5 hari atau 14 hari. Korang decide, Ida akan guide. Sebab sekarang pun Ida sedang guide suami. Kesannya tunggu lagi, sekarang pun suami dah start gatal-gatal muka. Itu petanda bagus, tanda nya detox ni dah buat kerja die.


Siapa yang sanggup tinggalkan benda-benda yang boleh menggalakkan parasit ni sila hubungi Ida segera utk join program ni. Jangan risau bukan sampai ta boleh makan nasi ye. Masih boleh makan nasi.


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

6 comments:

  1. makan vivix..set menyusu. alhamdulillah ok sangat. Mudah membuang

    ReplyDelete
  2. The patient will feel an extremely compelling impulse of getting at the liquor in some way or the other. This is the place individuals can bomb in their recuperation on the off chance that they are endeavoring self-detox. How to quit alcohol addiction

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS