SHELL OUT!

2:22:00 PM

Assalammualaikum...

Kejadian ini dah 2,3 hari lepas selepas Ida balik dari Mersing baru-baru ni. Biasa la kalau dah penat berjalan jauh ni balik memang badan dah penat. Masak pun jadi malas la, ala kadar je.


Tambah en suami balik je dah start keje lauk pun terbeli, so malam tu memang tak tahu nak makan apa. Ikutkan badan ni memang malas nak keluar ingat nak order delivery Pizza Hut je. Tapi en suami suruh bersiap juga makan kat luar.

So siapla Ida ala kadar pakai cardigan je.hehehe. Mulanya nak makan steamboat, memang kaw-kaw la makan kalau camtu. Tapi en suami kata nak try makan shell out dekat kedai depan PSM di Kemaman.

Kedai nya biasa je depan car wash. Time tu tak ramai orang sangat.Pas magrib kan. Order pun cepat la sampai. 


Hah kau ni untuk makan 2 orang punya.. Siap kena lapik dulu dengan plastik kat bawah.Set ni die bagi teh O ais 2 gelas FREE. Harga die rm40 untuk 2 orang. Ok ke? Bagi Ida ok la..banyak,die buat macam goreng kari. Ada ketam dalam 4 ekor jugak la, kerang,kepah,lala,dan udang.


Ini hasil yang dah dimakan. Kekenyangan alhamdullilah. Tu pun rasa tak puas sebab Asyraf asyik minta makan ketam je. Hantu seafood ni. Mummy merasa la jugak skit.hehhehe.

You Might Also Like

2 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)