OH TIDAK! MALU DENGAN PARUT KELOID CEASER SEBESAR BIJI BADAM!

Assalammualaikum...

Semua orang mesti pernah kena cucuk BCG kan masa time sekolah. Tak pun kalau budak lelaki yang lasak skit kalau nak moto tu mesti ada yang jatuh dan habis berparut kaki dan tangan.



Bila dah ada luka tu akan mula la tinggalkan parut dan kelamaan ada yang jadi parut keloid. Ada tu kecik je tapi ada yang sebesar biji badam. Malu kalau orang nampak dan tegur.

Keloid adalah luka parut yang hidup. Ia menjadi timbul, membesar dan akhirnya keluar dari sempadan luka yang lama. Kadangkala ia boleh menjadi begitu besar sehingga menyebabkan rasa sakit, gatal dan kurang selesa.


Keloid boleh terhasil daripada luka terbakar, luka hirisan, luka yang terkena kuman, chicken pox (cacar), tempat vaksinasi (di bahu - biasanya bekas BCG), jerawat, malah luka-luka kecil. Walaupun begitu, secara saintifik, keloid terhasil daripada penghasilan tisu parut seperti kolagen yang berterusan dan berterusan tanpa henti.

Ini kisah Akak Nur ni. Cadangnya mula nye die mengambil ESP Shaklee dan Vitamin C Shaklee untuk kecantikan kulit dan muka. Yelah perempuan mana la tak suka kalau kulit cantik berseri kan.

Nak dijadikan kisahnya, akibat pengambilan ESP Shaklee dan Vitamin C Shaklee yang berterusan die jadi terkejut bila PARUT KELOID CEASER die dulu SEMAKIN MENGECUT. Yelah nama pun parut kan amik masa la nak hilang tambah kalau parut tu memang naik timbul lagi la susah nak hilang.


Jadi tak rugi la Akak Nur ni mencuba ESP Shaklee dan Vitamin C untuk kulit die, dah dapat kebaikan yang lain.

Ada yang nak cuba hilangkan parut keloid?

Klik di sini untuk order segera

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS