11:30:00 PM

HOT SELLING EVERY MONTH!

by , in
Assalammualaikum..

Alhamdullilah..masih bernafas lagi sehingga hari ini. Masih berkesempatan lagi nak menaip kongsikan tips-tips menarik untuk korang semua. Sekarang ni musim demam, demam denggi dan termasuk pasal virus zika.





Ida pun berjaga takut anak-anak kena demam denggi sebab di Terengganu kes denggi paling tinggi. Jadi berkesempatan hari ini juga Ida nak kongsikan promosi Mac yang baru, hot selling every month

ESP SHAKLEE

ESP Shaklee ni sangat famous untuk 

- mereka yang diet, nak kurus
- mereka yang nak kulit cantik
- mereka yang nak kuatkan rahim, hamil
- ibu mengandung
- ibu menyusu
- gastrik
- nak betenaga
- tak sempat sarapan


dan banyak lagi. Senang citer semua golongan boleh minum. Tu yang nak citer psal promosi bulan ni. Jangan lepaskan peluang untuk buat kesihatan dan kecantikan korang.



Pilih je nak pakej yang mana satu. Semuany best. Samada dapat PERCUMA 1 atau dapat 5% diskaun. Haih tangan Ida ni dah start mula nak ambil order, siapa lagi nak selit order boleh terus hubungi Ida. Senang nak terangkan nanti.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


2:51:00 PM

LAST DAY TODAY!

by , in
Assalammualaikum...

Alhamdullilah 2-3 hari lepas hujan dah turun di Kemaman tapi tak lama pun. Takpelah sekurang-kurangnya dapat kurangkan musim panas sekarang ni.


Takpe asalkan semua pastikan banyakkan minum air ye pada musim sekarang ni.

Sebelum terlambat meh Ida nak bagitahu hari ini hari terakhir promosi Shaklee ESP Shaklee dan Vivix Shaklee.
Bagi masih ragu-ragu atau terasa nak mencuba, cuba sekali pasti takkan menyesal.

Rasa tak best kalau tak share kat korang benda-benda baik ni kan.heheh






Hah,,siapa yang berminat nak tahu lebih lanjut pasal setiap produk atau korang boleh ceritakan secara personal dengan Ida boleh hubungi Ida segera, Servis 24hour ye...hehhehe



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya
3:18:00 PM

BINTIK-BINTIK PUTIH TIMBUL BAWAH MATA PETANDA KOLESTROL TINGGI

by , in
Assalammualaikum...

Kolestrol tinggi ada la satu penyakit yang amat semua orang risaukan kerana ia boleh menyebabkan penyakit jantung stroke dan sebagainya.



Bukan sahaja orang yang berbadan besar boleh mendapat kolestrol malah orang kurus pun boleh ada kolestrol tinggi jika tidak mengamalkan gaya hidup yang seimbang.

Ukur kadar bacaan kolestrol :


> Kadar kolesterol NORMAL: jika kolesterol kurang dari atau sama dengan 200 mg/dL.

> Kadar kolesterol SEDERHANA TINGGI: jika kolesterol berada pada 200-239 mg/dL.

> Kadar kolesterol yang berisiko tinggi atau BERBAHAYA, jika kolesterol lebih dari 240 mg/dL.


Antara tanda-tanda kolestrol tinggi ialah :



- sering berasa kebas-kebas pada kaki.

- Timbul bintik-bintik putih(biji lemak) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher yang disebabkan oleh kadar trigliserida yang tinggi.

- Mudah letih, penat dan cepat mengantuk.

- Sering berasa sakit kepala. 

- Arteri yang semakin sempit akan membuatkan aliran darah ke otak berkurangan, sehingga menyebabkan rasa sakit pada kepala.

- Kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit.Kaki merupakan bahagian yang paling sedikit mendapat darah. 

- Senak dada sebelah kiri apabila pembuluh darah pada bahagian jantung mula tersumbat.




Jika mula ada bintik-bintik putih kolestrol tu jangan la panik, ia tidak menyakitkan tapi akan merosakkan penampilan pada muka kita.Ia adalah lebihan dan kolestrol yang terdapat di bawah kulit.

Bintik-bintik putih ni bukan sahaja berada di bawah mata malah di pipi,lengan,siku, tangan,kaki dan sebagainya.

Ini kisah Puan I ni yang mempunyai masalah kolestrol tinggi. Dan disebabkan itu die sering keletihan dan tak bertenaga. Dan paling tak best bila muka jadi tak bermaya. Mana pula dengan jerawat yang timbul. Gastrik lagi.

Dengan ikhtiar Puan I membeli susu soya ESP Shaklee dengan harga RM150 dan terus meminumnya. Alhamdullilah Puan I minum secara konsisten 4 jar ESP Shaklee dan hasilnya sangat memberangsangkan.



Hasilnya:

- KOLESTROL HILANG
- JERAWAT TIADA
- GASTRIK HILANG

Siapa tak suka kan? Masalah kolestrol hilang sekali dengan muka nampak putih gebu plak tu. Licin tanpa jerawat yang menempek.

Klik di sini untuk order segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293


*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

4:16:00 PM

" FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN "

by , in
4:12:00 PM

5 TIPS PANTAS LUKA CEASER CEPAT SEMBUH,SI MAK MAKIN BERTENAGA

by , in
Assalammualaikum...

Alhamdullilah ramai ibu-ibu bulan ni yang sudah selamat melahirkan anak. Dan tak semua orang berpeluang untuk lahirkan anak secara normal. Ada yang terpaksa melahirkan anak secara ceaser kerana masalah-masalah tertentu.




Proses melahirkan anak secara ceaser memang mudah sebab takkan rasa sakit tapi mengambil masa atau cara berpantang yang lebih dari orang yang beranak normal.

5 TIPS PANTAS LUKA CEASER CEPAT SEMBUH

1. Jaga kebersihan

Nama pun luka jadi mestilah sentiasa pastikan luka tu bersih dari sebarang bakteria dan kuman. Bukan apa takut luka tu akan jadi lebih teruk.Pastikan ubat luka yang diberi sentiasa digunakan sampai habis.

2. Bersihkan sentiasa dengan air suam

Sebelum letak ubat luka tu pastikan bersihkan dengan air suam. Ini supaya luka tu akan lebih bersih dan ubat luka dapat menyerap dengan baik. Malah air suam juga membantu luka supaya cepat kering.

3. Pakaian yang betul

Pastikan pakaian masa pantang tu jangan terlalu ketat. Tambah kalau luka ceaser ni.Pakai pakaina yang longgar dan tidak terlalu panas.

4. Senaman yang ringan

Aik takkan la berpantang nak kena bersenam juga. Bukan maksud Ida berpantang pun bukan sampai tak bangun buat apa-apa. Sekali sekala berjalan-jalan supaya otot tu bergerak tapi perlahan-lahan la.Jangan ganas sangat. Ini kerana pergerakan yang kerap membantu supaya luka lebih cepat sembuh dan aliran darah akan lebih lancar.

5. Pengambilan ubat atau makanan tambahan



Ini kisah akak yang bersalin secara ceaser buat kali kedua untuk anak yang kedua.Kita ni kalau beranak normal pun jalan mesti berhati-hati apatah lagi orang yang ceaser. Kawasan yang sentiasa akan bergerak tu di bahagian perut. Nak bangun nak duduk semua kena jaga dengan baik.

Sebelum ni luka akak ni masih belum kering walaupun seudah 40 hari. Dengan nasihat dari adiknya yang juga pengedar Shaklee die tambah dos Vivix Shaklee dan Zinc Complex, dan alhamdullilah dalam masa tak sampai 1 minggu pun.Luka ceaser akak ni dah kering. Yang paling menarik bila badan akak ni semakin sihat dan bertenaga.

Nak Luka Pantang Cepat Sangat Sembuh, Walaupun Caesar? from iReach HD on Vimeo.




Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Twin Pack Vivix Shaklee.

* bagi yang nak dapatkan set dengan Zinc Complex diminta untuk hubungi Ida untuk sahkan stok


Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya
3:18:00 PM

8 KEBAIKAN MINUM AIR SUAM

by , in
Assalammualaikum...

Dalam musim panas ni memang air sejuk la paling kita akan minum. Tapi tahu tak korang sebenarnya air sejuk akan melikatkan minyak yang kita makan bersama hidangan dan sudah tentu ia melambatkan lagi proses pencernaan.


Mesti tak sangka kan? Memang kebanyakkan orang suka minum air sejuk selepas makan dan kurang nak minum air suam ni.


Meminum air yang secukupnya merupakan satu langkah penting untuk mengelakkan berlakunya dehidrasi badan, satu langkah penting dalam kehidupan seharian untuk mencapai tahap kesihatan yang optimal. 


Mengamalkan meminum air diwaktu pagi pula dapat membantu meningkatkan metabolisma badan. Manakala mengamalkan meminum air yang secukupnya pada setiap akan membantu mengimbangi metabolisma badan korang.

8 KEBAIKAN MINUM AIR SUAM

1. Menguruskan badan 


Air suam tidak mengandungi kalori, gula ataupun lemak dan ini akan membantu mereka yang diet dalam proses menurunkan berat badan.

2. Meningkatkan kesuburan 

Air suam dapat menghasilkan hormon testosteron pada kaum lelaki serta hormon estrogen pada kaum wanita.

3. Melancarkan sistem pencernaan 

Selalu diingatkan dalam mana-mana tips pun supaya minum 8 gelas setiap hari atau 2-3liter akan melancarkan sistem pencernaan. Ia dapat menghindarkan dari mendapat sembelit malah pembakaran kalori juga akan berjalan dengan berkesan.

4. Melambatkan proses pertumbuhan zat kanser 

Air suam bukan saja melambatkan pertumbuhan zat penyebab kanser malah ia juga dapat membantu mencegah penyakit hati dan ginjal.

5. Perawatan kecantikan 


Kekurangan pengambilan air suam menyebabkan tubuh menghadapi masalah untuk menyerap air. Ini boleh meyebabkan kulit nampak berkedut dan kering.

6. Tubuh lebih segar dan sihat 


Khasiat air suam bukan sekadar untuk membersihkan tubuh saja tapi juga sebagai zat yang sangat diperlukan tubuh. Kita mungkin dapat bertahan bila tidak makan beberapa hari namun tidak mungkin dapat bertahan jika tidak minum air. Ini kerana air merupakan bahagian terbesar dalam komposisi tubuh manusia. Siapa boleh tahan kalau tak minum seharian, tak boleh ooo...

7. Menyihatkan jantung 


Air suam juga dapat menyembuhkan penyakit jantung. 

8. Ubat kepada penyakit strok 

Air suam tidak hanya digunakan 
untuk mengubati berbagai penyakit kulit juga untuk mengubati penyakit lumpuh. Ini kerana air dapat membantu memperkuatkan kembali otot-otot dan ligamen serta melancarkan sistem peredaran darah dan sistem pernafasan.

Jadi nasihat Ida musim panas ni sekali sekala nak minum air sejuk takde masalah tapi pastikan minum air masak atau suam secukupnya setiap hari ye...

SEMOGA MEMBERI MANFAAT!

3:56:00 PM

ABAH PEROKOK TEGAR SEAWAL USIA 5 TAHUN!

by , in
Assalammualaikum...

Terkejut tak bila tahu ada budak 5 tahun dah mula hisap rokok. Terkejut kan. Mak ayah kalau masa sekolah menengah tahu anak die hisap rokok pun dah bising ni apatah lagi plak la baru berusia 5 tahun. Baru masuk tadika.




Ini kalau zaman dulu,sekarang ni famous dengan vape. Jangan cakap la suami Ida pernah jumpa budak mungkin sekolah rendah dah ada vape dalam poket.Nak salahkan siapa? Orang sekeliling termasuk keluarga. Pengaruh budaya. Nauzubillah..mintak dijauhkan semua ni.



Ini kisah benar seorang anak yang terkejut bila mak nya bagitahu ayah merupakan perokok tegar seawal usia 5 tahun. Sekarang ayahnya dah hampir berusia 50 tahun dan masih merokok.



Anak mana tak risau, tak sedih tambah bila tengok keadaan ayah yang selalu sakit ,batuk-batuk,kurus. Makan takde selera. Kesihatan terganggu. Jadi dengan segera si anak ni ikhtiar untuk belikan Vivix Shaklee untuk si ayah.

Akak ni belikan untuk ayah supaya ayah ni dapat kurangkan ketagihan merokok dalam masa yang sama membantu untuk kesihatan beliau. Alhamdullillah belum habis sebotol pun si ayah dah mula komplen hisap rokok dah tak sedap dan terus berhenti hisap rokok sampai sekarang.

Menitis air mata anak tanda kesyukuran bila ayah dah berhenti merokok dan kesihatan ayah juga semakin baik. Yelah orang tua kan macam-macam sakit yang dataang.




Tak rugi akak ni laburkan duit sebanyak RM475 untuk kebaikan orang tersayang.

Bagaimana Vivix Shaklee membantu hilangkan ketagihan merokok?

Ini kerana Vivix akan memulihkan DNA dengan cara membuang nikotin pada tahap sel-sel DNA. Jadi DNA akan kembali pulih dan dengan sendiri akan menolak bahan asing nikotin dari tubuh. Vivix Shaklee BUKAN terapi pengganti nikotin. Tapi ianya terapi membuang nikotin.


Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo.

Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Twin Pack Vivix Shaklee.



Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya



4:24:00 PM

SUSU IBU MERUNDUM WALAUPUN SEDANG BERPUASA,ANAK TIDUR KEKENYANGAN

by , in
Assalammualaikum...

Perkara yang paling ditakuti oleh ibu menyusu adalah susu merundum terutamanya di bulan puasa. Yelah seharian tak boleh makan dan minum, susu yang keluar dari apa yang kita makan. Ibu-ibu sentiasa risau takut susu tak cukup untuk anak, susu kurang dan sebagainya.



Sama macam Ida lagi la menyusukan anak di bulan puasa dalam keadaan hamil lagi. Mula-mula memang rasa macam-macam. Risau susu kurang, anak menangis sebab lapar. Tapi alhamdullilah Ida berjaya berpuasa penuh.

Bulan puasa pun dah tak lama lagi. Mesti ada ibu-ibu yang dah mula slow-slow ganti puasa kan. Ada tu tak tahan la, yelah tengok orang sekeliling makan depan kita.hehehe. Terliur la jugak kan.



Tapi hati-hati dan perhatikan anak-anak. Tanda-tanda bayi tidak mendapat cukup susu termasuk:


- kurang membuang air (bayi baru lahir sepatutnya buang air kecil beberapa kali sehari);
- najis berwarna kehijauan;
- tangisan yang nyaring dan berpanjangan atau kerap meragam;
- turun berat badan atau berat badan tidak bertambah.

Ini kisah seorang ibu menyusu anak di bulan puasa. Mengikut apa yang diceritaka masa bulan puasa tu die minum ESP Shaklee untuk membantu supaya tak lapar sangat. Yelah sebab ESP Shaklee ini memang mengenyangkan.

Tapi yang peliknya bila anak kurang menyusu. Mulanya akak ni ingatkan yang mungkin anak die kenyang sebab dah makan folid food tapi rupanya susu akak ni semakin pekat.


Yelah kalau susu pekat memang anak cepat kenyang. Dan alhamdullillah akak ni dapat menyusukan anak sepanjang bulan puasa tanpa hadapi masalah susu merundum. Anak pun langsung tak menangis kelaparan.




Jadi berbaloi la untuk ibu menyusu yang nak susu pekat dan banyak terutamanya di bulan puasa untuk beli ESP Shaklee.

Klik di sini untuk order segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya



5:33:00 PM

10 TAHUN TAHAN SAKIT GASTRIK TERUBAT TANPA SENGAJA

by , in
Assalammualaikum...

Cakap je sakit gastrik ni mesti ramai yang pernah alami kan? Sakit tu memang perit sampai jadi cam udang la atas katil.
Gastrik terjadi apabila keadaan di dalam perut kita berada pada tahap keasidan yang tinggi akibat proses peneutralan badan terganngu. Keadaan keasidan melampau ini akhirnya membuatkan dinding-dinding perut dihakis yang mana boleh menyebabkan keradangan dan ulser sekiranya tidak dirawat.




Biasanya apabila orang berkata mereka ada masalah gastrik, ia merujuk kepada keadaan pertama (gastritis).




Secara semula jadi, sel perut kita menghasilkan asid hidroklorik (dengan pH 1 hingga pH 2) yang berfungsi mencerna makanan. Asid ini kuat dan jika terkena tangan, kulit akan terkakis. Sel perut menghasilkan lapisan mukosa (lapisan pertahanan) sebagai pelindung daripada kesan asid hidroklorik.

Pengeluaran atau rembesan asid hidroklorik berlaku apabila ada makanan untuk memulakan proses pencernaan dan gastrik berlaku apabila tiada keseimbangan antara kuantiti rembesan asid hidroklorik (terlalu banyak) dengan kekuatan lapisan pertahanan (menjadi lemah). Jika lapisan pertahanan ini menjadi lemah, ulser berlaku kerana asid hidroklorik boleh sampai ke sel dan menyebabkan keradangan.




Ini kisah seorang pesakit gastrik yang menahan sakit setiap kali datang gastrik selama 10 tahun. Lama tu,agaknya dari zaman die study dah ada sakit gastrik. Gastrik bukan sakit skit-skit je sekali datang ubat tahan sakit memang kena ada. Badan tu dah jadi macam udang dah kalau nak tahan sakit.

Jadi jalan penyelesaiannya akak ni cuba google nak cari penawar sakit gastrik ni. Dah die terjumpa yang salah satu peranan ESP Shaklee ni juga untuk membantu atasi masalah gastrik. 

Dengan segera die membayar RM161.25 untuk harga 1 canister ESP Shaklee ni dan mencubanya. Mulanya akak ni minum skip-skip je. Yelah kadang kala tu terlupa. So hari tu, die tekad nak minum secara konsisten dan ikut jadual dan alhamdullialh sakit gastrik die dah hilang. Rasa menyesal sebab dari mula tak minum betul-betul secara konsisten.



Sekarang ni dah tak perlu risau lagi masalah gastrik. 


Bagaimana ESP Shaklee membantu atasi masalah gastrik?


ESP Shaklee merupakan sumber protein unggul daripada kacang soya merupakan sejenis tumbuhan yang tinggi sifat alkalinya yang dapat meneutralkan keasidan dalam perut. 

Di samping itu, nutrien protein yang terkandung dalam ESP sangat membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat hakisan oleh asid hidroklorik berikutan proses pencernaan makanan.




Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul... from iReach HD on Vimeo.


Klik di sini untuk order segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya
3:47:00 PM

"Giveaway Cash RM600 MAC2016 by Emas Putih"

by , in
3:28:00 PM

11 TAHUN BERTARUNG NYAWA SAKIT KANSER PAYUDARA PEMBUNUH UTAMA WANITA

by , in
Assalammualaikum...

Payudara ni merupakan aset utama kaum wanita. Kalau tidak takkan la sampai ada produk besarkan payudara,nak tegangkan payudara yang berlambak sekarang di pasaran dan kaum wanita ni memang akan mencari-cari. Bukan untuk siapa untuk suami sendiri. Kalau yang belum kahwim tu, tak tahu la kan..huhuh


Dianggarkan 95% daripada kes kanser payudara dihidapi oleh wanita. Semakin meningkat usia,semakin tinggi risko. Juga menyerang wanita yang menopous di usia 55 tahun ke atas juga wanita yang tidak hamil selepas usia 30 tahun.
Bagaimana terjadinya kanser payudara ni?


Kanser payudara terjadi apabila sel normal payudara bertukar struktur dan merebak. Ia menjangkiti tisu dan bahagian lain yang berdekatan seperti kelenjar atau lobul, pembuluh darah, salur limfa dan nodus limfa. Kebiasaannya tumor terbentuk kerana pengumpulan sel abnormal. Kesemua jenis tisu di dalam payudara boleh membentuk kanser tetapi biasanya ia bermula di dalam kelenjar atau duktus.

Kanser payudara meyumbangkan peratus yang tertinggi bagi penyakit kanser di kalangan wanita. Kanser payudara berada di tangga kelima bagi kadar kematian akibat kanser dan merupakan penyumbang utama kematian akibat kanser di kalangan wanita. Di sepanjang hidupnya seseorang wanita mempunyai risiko mengidap kanser payudara sebanyak 1 dalam 8 dan kemungkinan meninggal dunia akibatnya adalah 1 dalam 28. 


Bahan resveratol dalam vivix bertindak menjejaskan semua peringkat karsinogenseis ( proses di mana sel-sel normal menjadi sel –sel kanser)


Bagaimana Vivix dapat membantu pesakit kanser?


1. Bahan-Bahan dalam VIVIX seperti resveratrol bertindak memperbaiki seawal peringkat DNA lagi. Sebab itulah, VIVIX mampu membantu pesakit kanser.

2. Dapat membantu mempercepatkan penyembuhan luka dan tisu yang rosak terutamanya selepas pembedahan, radioterapi, kemoterapi atau rawatan perubatan lain.

3. Dapat membantu menghadapi kesan sampingan rawatan dengan lebih baik dan peluang sembuh dengan lebih baik.

4. Dapat meningkatkan sistem imun / ketahanan badan bagi membolehkan anda melawan kanser



Testimoni pesakit kanser payudara


Testimoni seorang pesakit kanser payudara yang mampu bertahan 11 tahun lamanya. Selama 4 tahun terakhir dia telah menjalani ujian tumor dan kerap ke onkologi setiap tahun. Semakin lama tumor semakin kecil. Tapi mula dari tahun 2004 sel kanser telah meningkat sehingga 2007. Penanda tumor meningakat ke 18. Setelah mencuba vivix Shaklee pada august 2008,selepas itu telah melakaukan pemeriksaan pada oktober 2008,didapati penanda tumor telah menurun ke 9.3.

Beliau sangat terkejut,dia menyesal tidak mencuba vivix dahulu dan sekarang dia pula membantu orang lain supaya lebih sihat

Dimana vivix ini telah membetulkan sel-sel yang rosak dengan mematikan diri mereka sendiri ( apoptosis ) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang

Testimoni 2 : Kanser payudara

"Mama pernah menghidap breast cancer sejak tahun 2009. Initially was told it was Stage 2. Mama dah underwent operation, 6 cycles of chemotherapy, 25 cycles of radiotherapy. However after further investigation, mama sebenarnya dah Stage 4. Cancer dah merebak ke tulang belakang. Tapi dah takde further treatment subsequently. So, mama memang selalu ada sakit tulang on and off.
Lepas tu saya dapat tahu pasal VIVIX. Setelah mentela'ah kandungan VIVIX and how it works - memperbaiki dan melindungi DNA sel2 badan, dan memberi tenaga pada sel2 dalam normal daily repairing process.
 
Alhamdulillah.. mama menunjukkan kesan yang sangat positif selepas pengambilan setengah botol VIVIX. Mama lebih bertenaga dan sihat, sakit tulang pun dah hilang.Bukan itu sahaja, pasu-pasu bunga kat rumah pun banyak Mama angkat-alih merata tempat. Seronoknya tengok Mama sihat dan happy "
Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Twin Pack Vivix Shaklee.

Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

Followers