CEPAT REMBAT SEBELUM TAMAT

Assalammualaikum...

Berdebar rasanya nak hadapi semua ni. Tak boleh duduk senang kalau tak bagitahu takut nanti menyesal plak. Ni nak membebel psal promosi bulan ni la. Malam ni kul 11.59 tamat ye..


Rugi sebenarnya kalau tak rembat promosi ni. Sebabnya time ni korang boleh beli produk Shaklee dengan harga murah. Kalau yang dah jadi ahli lagi la murah kan.


Mana yang ada twin pack boleh dapat 5% diskaun..
ada yang boleh beli 3 botol percuma 1 atau beli 6 dapat 7

Kalau yang nak cuba pertama kali mungkin fikir tak berbaloi..takpe..stok boleh simpan takpun kongsi dengan kawan-kawan atau adik beradik. Sama-sama kongsi kebaikan die.

Bagi yang nak beli twinpack Vivix Shaklee..ini la masanya

Harga sebotol vivix RM475 tetapi kalau beli twinpack hanya perlu bayar RM765.32 SHJ!!

jimat tak?banyak tu,.

siap dapat
- FREE MEMBERSHIP,
- FREE POS.
- DISKAUN 5%
- DAPAT BONUS


paling best...kalau dah boleh beli produk shaklee dgn harga ahli..takk perlu susah2 nak survey...

meh cepat order sebelum tamat 11.59 malam ni..

So Ida taknak cakap banyak sendiri, boleh bandingkan perbezaan harga dia. Bukan untuk siapa untuk kesihatan diri sendiri atau ikhtiar untuk orang yang tersayang.




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS