SALAM MAULIDUR RASUL

Assalammualaikum...

Salam maulidur rasul diucapkan pada semua kawan-kawan blogging semua...

Alhamdullilah mari la banyakkan selawat pada Nabi Muhammad S.A.W



Semua orang mesti berkerja kan. Kalau peniaga on9 macam Ida ni memang takde la cutinya..hehehe. Pagi-pagi tadi pun dah ke Kijal antar barang kat customer yang order Vitamin E Shaklee. Alhamdullilah..rezeki pagi ni.

Balik dari antar barang tu Asyraf lapar so kitorang singgah kat kedai. Asyraf dan Aqil makan roti canai kami suami isteri makan Nasi Kerabu Kambing. Memang sedap tak sempat la nak snap gambar sebab memang ramai orang sentiasa.Awal pagi pun orang dah beratur. Kedai die depan kawasan rumah Ida je.

Ok la nak tengok-tengok gambar masa di Melaka baru-baru ni. Nanti Ida update story k...

4 comments:

  1. salam maulidur rasul juga sis!
    sedapnya nasi kerabu kambing...^_^

    ReplyDelete
  2. semoga kita antara yang mendapat syafaat Baginda SAW di akhirat kelak..

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS