PROMOSI DISEMBER 2015,BEST MONTH!

Assalammualaikum...

Wah kemain lagi ye bulan ni. Mentang-mentang la arini jatuh pada bulan kelahiran Ida, promosi bulan ni pun super duper best sangat.Rugi kalau tak dapatkan die sebab memang susah sangat nak dapatkan promosi macam ni teruatamanya bagi pengguna tegar.


Bulan ni..bulan untuk cantik, kulit super duper cantik dan lembut. Dah takde lagi parut jerawat bertambah awet muda

Bulan ni...bulan untuk langsingkan badan, buang segala lemak yang ada




Menarik kan?

Bagi yang bak beli set kombo 2 dapat 5% diskaun korang boleh share dengan kawan-kawan. Kalau ada 5 orang kawan nal jugak lagi bagus. Sebab kalau beli 6 percuma 1. Dah dapat 1 botol atau sekotak free dekat korang

Bagi yang membeli Collagen Powder beli 6 percuma 1 korang layak untuk dapatkan tawaran :

1. PERCUMA 1 kotak Collagen Powder
2. PERCUMA keahlian Shaklee bernilai RM65
3. BONUS TUNAI bernilai RM114.20

BEST TAK?

Tu la antara kebaikan kalau korang dah daftar jadi ahli ni. Beli untuk kegunaan sendiri pun dah dapat bonus apatah lagi kalau korang berbisnes. Lagi la banyak bonus korang.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


4 comments:

  1. singgah bw sini.. :)

    jemput join segmen shawal.. ^^v

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS