MUMMY IDA KEMBALI

Assalammualaikum...

Setelah hampir 5 hari Ida tak update blog disebabkan ada masalah kecemasan. Ida anggap ni semua bukan rezeki Ida dan Ida yakin Allah s.w.t dah aturkan jalan terbaik untuk Ida. Jadi Ida tak rasa sedih sangat, Ida redha je.


Sekarang ni Ida masih dalam keadaah berehat tapi Ida akan buat kerja perlahan-lahan. Dan kemungkinan en suami akan bawa kami bercuti hujung minggu ni ke Melaka sebab kebetulan ada kenduri kahwin kawan sepejabat die.


Lagi 2 minggu Asyraf pula akan masuk bersekolah. Kejap je rasa. Risau pula keadaan die nanti. Kang die nak kencing la,nak makan la. Asyraf tak boleh nak makan pedas. Nampak merah je die dah reject. Kena bekalkan juga roti kat die nanti. Ke tandas walaupun dah pandai tapi risau cuci tak bersih ke,seluar basah ke.huhu..Mudahan die pandai la nanti.

Mak mana la tak risau tambah anak tak pernah berjauhan duduk dengan orang lain.

Okeh nanti Ida akan update lagi tips-tips yang menarik k...

Terima kasih yang masing berkunjung ke blog Ida sebab tengok pageview pun tak turun banyak pun.

Thankz sume..

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS