HASIL SABAR DAN BERUSAHA BERBLOGGING

2:22:00 PM

Assalammualaikum...

Semakin hari page rank Ida semakin naik. Alhamdullilah..hasil tak pernh jemu update entry, susah payah cari idea nak menaip walaupun kadang kala hanya menaip secara santai..ceritakan tentang kehidupan tapi tak sangka berbaloi.


Beberapa bulan lepas Ida ada kongsikan psal Ida ada belikan Girrafe Rack dekat anak-anak tapi tak sangka rupanya entry santai tu menjadi first page dalam google. Dan ada pula syarikat aka peniaga ni yang google dan jumpa blog Ida.


Tiba-tiba die mesej yang Ida menang hadiah sebab blog Ida berada dalam google.Betul tak sangka. Sedangkan Ida hanya menaip secara peribadi santai sahaja.


Alhamdullilah rezeki anak-anak dan rezeki berusaha berblogging selama ni. Rasanya hampir 2 tahun juga blog Ida ni. Ida mulakan sejak Ida join Shaklee masa mengandungkan Aqil dulu.

Ini la dikatakan berusaha dan bersabar membawa hasil.Sebenarnya dah banyak juga dapat hadiah hasil giveaway semua tapi ni kali pertama bila ada plak syarikat yang google dan jumpa blog Ida..heehe

Bangga la juga tapi Ida tahu kita semua hebat. Mana yang dah lama berblogging lagi la otai, dapat undangan macam-macam aktiviti.

Anyway good luck!

Sapa berminat nak beli bahan bacaan atau permainan untuk anak-anak boleh ke web ni http://kedaiberjaya.com/

You Might Also Like

2 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)