KESAN UBAT JERAWAT UNTUK HILANGKAN MASALAH KULIT BERPARUT SAMPAI PEDIH KULIT

Assalammualaikum..

Masalah kulit jerawat memang sangat melecehkan apatah lagi bila masalah itu akan terus jadi parut. Aduh lagi la tambah masalah menunggu masa dan mencari jalan nak hilangkan masalah parut jerawat.



Dulu Ida juga ada masalah parut jerawat ni masa zaman remaja, biasalah jerawat ni asyik naik jari jemari halus tu plak suka sangat nak memicit kan.hehehe. Ida dulu ibu bawa ke klinik kerajaan jumpa pakar kulit dan ambil ubat hospital. Bukan setakat sapu je malah die bagi ubat makan termasuk pencuci muka.


Kesan die memang best kulit jadi cantik, parut hilang tapi ada kesan sampingan. Kulit Ida masa mula-mula pakai krim die jadi pedih, naik merah. Jadi terpaksa sentiasa bawa kain basah untuk hilangkan rasa pedih tu. Kadang-kadang kulit jadi kering bersisik dan Ida terpaksa sapu dengan vaseline.Lepas berhenti ubat hospital sebab takde masa nak tunggu amik ubat dan tak tahan pedih jerawat naik balik dan parut pun ada. So nasihat Ida sapa yang amik ubat jerawat di klinik atau hospital berhati-hati la dengan kesan akan datang.


Gambar Ida masa praktikal dulu tahun 2009..kalau perasan ada parut pada pipi dan dahi. Ni gambar masa Ida nak berhenti ambil ubat hospital



Gambar Ida masa masih ambil ubat hospital tahun 2007 atau 2008. Memang bersih kan tapi kalau perasan kulit kering dan kadangkala rasa pedih

So sekarang memang Ida dah tak ambil ubat jerawat dekat hospital. Ida hanya makan supplement Shaklee mula tahun 2014 selepas bersalinkan Aqil.

Ini yang Ida makan setiap hari.Ida takde resdung tapi makan untuk elakkan alahan dan detox

Gambar ni baru amik sebelum bulan puasa baru ni

Sekarang masalah kulit lebih baik dari dulu. Jerawat memang susah nak naik, naik pun sebiji tak sampai seminggu dah surut.

Bagi yang taknak amik banyak atau takde bajet takpe takde masalah. Korang rebut peluang bulan ni


Bulan ni sahaja tau! Beli 2 botol VITAMIN E Shaklee dan dapatkan 5% diskaun. Sangat-sangat jimat dan berbaloi. 1 botol ada 120biji tahan selama 4bulan.

Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

2 comments:

  1. kali pertama dengar kerana jerawat hingga ke hospital..
    Mungkin juga kerana AM nie lelaki kot..
    Tak tahu dan tak ambil peduli sal jerawat nie..
    hihihi...

    Vita e tu yang best beli 1 percuma 1

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup rmai mls nak ke hospotal..ida pergi dulu sbb ada bnyk parut jerawat..ibu la rjin nk bw g sana..

      Delete

Followers

social network

APDM SAPS