" Painting Potret Giveaway by Azhafizah"


painting-potret-giveaway-by-azhafizah

klik pada banner



Baru perasan sejak dah kahwin ni dah tak banyak gambar Ida yang tangkap single. Ada pun banyak dengan anak-anak.hahaha...Takpelah aci la kan letak si Aqil masa umur dalam 7bulan rasanya ni..hehehe..sebabnya mummy geram tengok gambar ni..

8 comments:

  1. macam baby koreaaa aqil comell~ aliah doakan semoga murah rezeki untuk segmen ni and blog akak makin ramai followers pasni Aamiin =)

    ReplyDelete

  2. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)



    ReplyDelete
  3. comelnya baby tuuuuu.....

    https://www.facebook.com/athirah.diyana nnt bg nama n alamat kt fb ni ye :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

    http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

    Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS