TESTIMONI NUTRIFERON SHAKLEE,NO MORE PANADOL

5:31:00 AM

Assalammualaikum...

Apa ubat yang korang akan makan kalau demam atau jatuh sakit? Confirm orang akan amik panadol kan. Bercakap pasal panadol ni dulu Ida ada ketagihan..bukan teruk la. Kalau Ida tension Ida suka telan panadol sampai 5-6biji. Teruk kan? Tapi sekarang tak la..ni masa zaman sekolah dulu...Tapi berkesan ke? Takpun..bukan boleh hilang stress pun. Ok taknak citer bab dulu.



Kali ni Ida nak kongsikan testimoni Nutriferon Shaklee memandangkan setelah berbulan-bulan takde stok sampaikan kami sebagai pengedar mintak stok sana sini sesiapa yang ada sedikit nutriferon ni memandangkan bulan lepas kes demam denggi meningkat kan? Dan sekarang Nutriferon Shaklee in the house!!


TESTIMONI NUTRIFERON SHAKLEE







Nutriferon Shaklee ni terbukti berkesan dengan hasil penyelidikan selama 40tahun. Lama tu..ingat senang ke kita nak buktikan ia selamat dan berkesan dalam masa yang singkat. Ia terbukti dapat meningkatkan imun badan seseorang dalam masa 3 hari sahaja..

Jangan risau ia selamat dimakan dengan  formula ekslusif yang mengandungi ekstrak labu, ekstrak safflower, ekstrak benih Asian Plantain dan ekstrak bunga Japanese Honeysuckl.

Nak order? sila klik

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)