RAILY CC CREAM COLLAGEN SERLAHKAN KEJELITAANMU

1:58:00 PM

Assalammualaikum...


Kalau bercakap tentang produk kecantikan. Wanita memang pakar la bab-bab camni. Tambah kalau ada masalah kulit kusam,berjeragat,tona tak sekata dan banyak lagi. Aih mana la boleh nak duduk diam kan.

Perkenalkan produk terbaru Raily CC Cream Collagen yang baru diperkenalkan di pasaran.  Jangan risau dijamin selamat digunakan. Jom kita lihat apa keistimewaan CC Cream Collagen dari Raily ni.



Khasiat Salmon Collagen
  1. 7 kali ganda lebih berkhasiat daripada talapia collagen 
  2. Dapat mencerahkan kulit 
  3. Membaiki dan mencantikkan struktur kulit yang rosak 
  4. Menggebukan kulit 
  5. Menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu 
  6. Mengurangkan garis halus (awet muda) 
  7. Mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi 
  8. Mengurangkan penghasilan jerawat 


Kelebihan Collagen CC Cream dari Raily

Sesuai untuk semua jenis kulit.
Dapat meratakan tona kulit tidak sekata.
Melindungi kulit dari pancaran sinar UV dan UVB (spf 50+).
Menganjalkan kulit (salmon collagen).
Merawat kulit wajah dari dalam (salmon collagen).
Dapat menutup cela di wajah.
Tidak melekit walaupun berada di tempat panas.
Kulit muka tidak berminyak walaupun di pakai sepanjang hari.
Tahan lama sehingga lebih dari 10 jam.
Dapat memudar dan menghilangkan bintik hitam dan bintik putih.
Dapat mencerahkan kulit wajah.
Struktur yang sangat ringan lebih kepada natural beauty bila memakainya.
Merawat sel-sel kulit mati dari dalam.


Cara menggunakannya senang je..

Korang tekan botol lebih kurang 3 minit untuk menaikkan bebola impulase@tekanan bagi memudahkan cc cream keluar.jika masih tidak keluar sila buka penutup untuk melancarkan edaran udara sebelum menutup kembali dan tekan seperti biasa.


gambar no editing ye..perubahan selepas pakai CC Cream Collagen dari Raily



HARGA RAILY CC CREAM COLLAGEN

Semenanjung malaysia
Harga retail rm69.00

Sabah & Sarawak 
Harga retail RM75.00 

Keterangan lanjut/pembelian boleh hubungi : 

Call / whatsapp : 011-32958062 / 017-9032179 
Ig: @railycosmetic 
Fb page : railycosmetic
email : railycosmetic@gmail.com

You Might Also Like

3 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)