RUNGSING PARUT DEMAM CAMPAK TAK HILANG SAMPAI MUKA JADI HODOH,APA NAK BUAT?

Assalammualaikum...

Dulu masa kecik tak pernah kena demam campak. Ni bila dah besar baru nak kena dan terus meninggalkan parut demam campak yang amat ketara. Kalau masa kecik boleh la kalau kita taknak amik kisah sangat tapi bila dah besar baru kena mula la. Rasa macam nak pakai topeng je. 
Cuba cover pakai concealer pun tak jadi. Malunya nak jumpa kawan-kawan. Apatah lagi nak tunjuk kat tunang.


Kalau dulu orang tegur muka kita ni cantik,natural beauty,taknyah mekap pun dah nampak cantik tapi sekarang malu kena tegur dengan parut demam campak di muka.Mana tidaknya,usia kita dah dewasa dan ada kerjaya,ada keluarga sendiri. Ni sampaikan rasa dah tak jadi miss universe lagi di mata suami. Malu nak tunjuk muka kat suami apatah lagi nak bersemuka dengan orang ramai. Mula la start taknak keluar rumah. Malu oooo....



Tapi bagaimana jalan penyelesaian yang akak ni buat dalam masa 1 bulan sehingga die kembali menjadi miss universe di mata suaminya?


Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.

Akak ni ada bagitahu yang die telah mengambil Set Kulit Shaklee untuk kembali menjadi wanita tercantik di mata suaminya.

Tak sia-sia usaha akak ni, akhirnya dengan vitamin kulit cantik bukan saja parut demam campak hilang. Malah boleh jadi wanita yang tercantik kat mana suami. Yelah, isteri mana yang nak hodoh depan suami ye tak?




Okeh secara ringkasnya Set Kulit Shaklee ni sesuai untuk yang nak hilangkan kulit yang berparut sama ada parut demam campak atau sebagainya.

Selain itu boleh try tips di bawah

9 TIPS HILANGKAN PARUT DEMAM CAMPAK

1. Air kelapa-minum atau sapu pada tempat parut

2. Daun lidah buaya amik lendirnya sapu setiap hari.

3. Segengam kacang hijau. Ditumbuk halus seperti bedak dan sapu pada parut.

4. Jagung muda diparut dengan lumat dan sapu

5. Baking soda. Ambil dalam 2sudu baking soda tambah air dan sapu.

6. Minyak kelapa-sapukan 3-4kali sehari

7. Vitamin E juga bagus disapu pada tempat parut demam campak kerana mempunyai antioksida yang tinggi untuk membaiki kulit yang rosak.

8. Madu selain dapat hilangkan parut demam campak ia juga membantu untuk melembapkan kulit.

9. Buah betik. Ambil 1 cawan betik yang dah lumat campur 5sudu besar gula perang dan 5sudu besar susu segar. Sapu dan biarkan 15-20minit.

Bila kulit pun bertambah cantik,berseri-seri suami pun pandang sampai taknak berkelip aih mata tu. Kita pun selepas ni rasa confident je nak keluar rumah,dalam hati tu takde lagi rasa was-was nak berdepan dengan orang.

Parut demam campak dah hilang,suami pun bertambah sayang,hati pun bertambah berbunga-bunga kan. Kan dapat pahala tu bila dah jadi wanita tercantik kembali di mata suami.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

4 comments:

  1. dulu masa kena campak lagi seminggu nak SPM...argh stress sampai keluar jerawat. dari jauh nampak mata je....haisshh tak pegalaman

    ReplyDelete
  2. kena campak masa budak2, sekarang tak tau mana tercampak parutnya dah tak nampak. untung kena campak masa budak ni hahaha

    ReplyDelete
  3. Mudah-mudahan businessnya terus sukses ya Nurul.

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS