REPEAT ORDER SET KOLESTROL TINGGI

11:35:00 PM

Assalammualaikum...

Walaupun badan tak sihat ni masih diberikan kekuatan untuk menaip lagi malam ni. Anak-anak semua diulit mimpi walaupun Asyraf pun masih tak berapa sihat. Aqil pun masih cirit-birit. Ida kena alert skit. En.hubby pun dah naik offshore tadi.


Alhamdullilah regular customer Ida mesej ari Jumaat baru-baru ni nak repeat order Set Kolestrol Tinggi. Walaupun belum g check darah tapi katanya nak tunggu botol kedua dulu. 


Masa aritu Ida ada bagi sampel Ostematrix Shaklee. Maybe die rasa sakit-sakit badan dah hilang die pun order sekali dengan Ostematrix. Alhamdullilah dapat membantu orang lagi untuk lebih sihat.

Oh ya..nampak tak free gift tu memang Ida bagi kat semua customer Ida...So sapa2 nak order boleh pm Ida k....

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)