TAK LEPASKAN PROMOSI ESP BULAN NI

Assalammualaikum...

Wah masing-masing memang tak nak lepaskan peluang untuk dapatkan promosi bulan ni. Paling gempak bagi pengguna tegar ESP Shaklee.

Alhamdullilah dengan rezeki bulan ni..



Ni adalah stok order yang baru sampai 2-3hari lepas. Dah tinggal beberapa botol je...Semuanya nak kurus,nak cantik.nak sihat,nak bertenaga,nak subur...dan banyak lagi kebaikannya.

Ni antara set bajet ESP Shaklee yang hot!


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

2 comments:

  1. shaklee zaza xabih2 lagi akk..hahaha...sungguh x konsisten btoi makan...mcm ne la nak baik..tp xlah byk tgl..ada skit je lg.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tak konsisten tu yg susah nak nmpk efek..heheh..xpe slow2 la..

      Delete

Followers

social network

APDM SAPS