EXHAUSTED

2:00:00 PM

Assalammualaikum...

Dah 2 hari tak dapat nak update blog sebab Ida ada Family Day kat Gambang Waterpark Resort...

Penat pun lum hilang lagi..rumah pun tak berkemas habis..ni baru dapat nak tengok blog..huhuh



Kaki dengan bahu sakit sebab pusing Zoo Gambang..huhu..Ida boleh katakan bukan zoo la tapi safari sebab kita tengok binatang sebelah je..dalam keadaan hutan sebenar..tu sume nanti Ida citer siap upload gambar k..

Sekarang ni nak rehat-rehatkan kaki dan badan dulu...

You Might Also Like

1 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)