COD SET KOLESTROL TINGGI

Assalammualaikum...

Minggu lepas ada customer Ida telefon tanya Shaklee ada ubat untuk kolestrol tinggi tak. Awal pagi juga la die telefon dalam kul10 lebih masa tu Ida nak masak..Katanya kolestrol die tinggi. Doktor suruh amik minyak kelapa dara tapi katanya kelat nk telan.huhuhu

Yup selain ubat kurus Shaklee pun ada ubat kolestrol tinggi. Yang penting no drug...semulajadi dan dijamin selamat.heheheh

So Ida perkenalkan produk baru dari Shaklee Phytocol-st yang sememangnya khas untuk pesakit yang ada kolestrol tinggi.


Mula-mula die agak was-was sebab produk baru kan. Sebenarnya tak perlu risau pun sebabnya produk baru dah dijalankan berpuluh-puluh ujian klinikal malah dah ada testimoni pesakit kolestrol sendiri yang menggunakannya.



Ida cadangkan amik Pytocol-st sebagai pencegahan dan Omega Guard yang menurunkan paras kolestrol. Ida ada ceritakan bagaimana ia berfungsi di sini


Alhamdullilah Kak Za (nama panggilan) setuju nak cuba. Sepatutnya Ida nak COD sebelum raya cina tapi sebab tak sempat. Die datang sendiri amik kat rumah sebab opis die dekat je dengan rumah Ida. Alhamdullillah dipermudahkan segala urusan Ida...

Of couse ada FREE GiFT pada semua customer kesayangan Ida..

Ada lagi nak order dan dpt free gift dari Ida?

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS