PENYEDAP MULUT

Assalammualaikum...

Dah beberapa hari ni tak brape nk update blog. Ntah ka rasa macam tak sedap badan,agaknye sebab cuaca kot. Sebab dah brape arini selalu bangun lambat.huhuhuuhu...

Tajuk penyedap mulut. Agaknye apa la korang fikirkan kan? hehehhe.. Penyedap mulut yang Ida mksudkan ni anak-anak la...

ni gambar lama...

Apa yang Ida tengok,anak-anak Ida ni kalau makan la kenyang mana pun. Dah makan nasi,makan buah la apa la. Last sekali mesti merengek nak susu juga. Patutla dulu masa menyusukan Asyraf pas makan je, mesti die nak susu jugak. Sekarang ni Aqil..

Tadi Ida dah suapakan die makan nasi. Kami makan pudding,makan buah mandarin. Tup-tup die nak susu jugak.heheheh. Die tak cakap la sebab lum pandai. Tapi naluri seorang ibu kan. Tahu apa yang anak nak.

Aqil sekarang pun semakin aktif. Beza dengan Asyraf dulu. Sekarang dah pandai panjat meja tv. Abang die dulu takpun. So next plan kena mintak kebenaran tuan rumah la nak gantung tv. Sebabnya semalam Aqil panjat dan jatuh bedebok.

Anak..anak....

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS