NAK KURUS CEPAT,MALU KENA EJEK SAMPAI NAIK STRESS,APA NAK BUAT?

12:46:00 AM

Assalammualaikum...

Fenomena biasa berlaku bagi para pengantin atau sesiapa sahaja yang nak kurus cepat. Dah tak sanggup lagi nak dengar kritikan orang atau malu dengan bakal suami nanti.



Tambah bagi para bakal pengantin semestinya nak kurus cepat sebelum di hari bahagia korang. Lagi jadi cemas bila masih belum pergi butik nak try baju pengantin sebab takut takde saiz.

5 CARA NAK KURUS CEPAT

1. Jangan abaikan sarapan

Perkara penting kena ingat jangan sesekali abaikan sarapan korang. Walau tak sempat mana pun mesti sarapan kerana ia permulaan tenaga untuk kerja harian korang. Malah jika tak sarapan ini akan mendorong korang untuk makan lebih banyak waktu lunch nanti.

2. Makan dalam kerap


Bukan bermaksud sekali makan dalam kuantiti yang banyak. Tapi dalam kuantiti yang sedikit tetapi kerap. Amalkan makan 5 kali sehari dan jangan biarkan perut kosong.

3. Makan ikan

Kajian mengatakan pengambilan ikan seperti ikan salmon atau sardin dalam diet harian membantu untuk kurus dengan cepat. Di mana ia juga melambatkan pengumpulan penyakit arteri tersumbat dan merendahkan tekanan darah tinggi

4. Minum susu

Ia bukan sahaja mengandungi kalsium untuk menguatkan tulang. Ia juga mencegah tekanan darah tinggi.

5. Makan malam awal


Makan malam awal sebelum magrib membantu untuk kurus dengan cepat. Dan sebelum tidur hanya ambil 1-2keping biskut dan susu sebagai alas perut. Sebolehnya jangan makan lebih dari pukul 10 malam


Ramai yang tak tahu kehebatan Cinch Shake Mix Shaklee ni. Ia memang disediakan khas untuk yang nak kurus cepat. Ramai kebanyakan customer Ida akan amik ESP Shaklee untuk kurus cepat tapi kalau ada bajet lebih boleh amik Cinch ni.

Di mana ia membantu untuk kurangkan rasa keinginan korang nak makan banyak. Bak kata die cut off rasa lidah ni nak mengunyah sebab sekali korang minum korang akan rasa kenyang lama. Sesuai kalau yang tak sempat nak sarapan tu. 

Ia akn menghilangkan lemak korang tanpa menyebabkan otot2 korang mengelebeh nanti. Ia kekalkan otot korang tu untuk membakar kalori dengan sempurna. Jangan terkejut la kalau tiba-tiba seluar yang korang pakai selama ni dah semakin longgar sampai terpaksa pakai belt!

Yang bestnye die sediakan dalam 3 perisa yang lazat iaitu Cafe Latte,Chocolate dan vanilla. Kalau buat smoothie ke memang sedap la.

Nak lebih best boleh try Set Shape Up,klik sini

So jangan tunggu lagi,dapatkan Cinch Shake Mix korang sekarang. Semestinya sangat-sangat berbaloi. Penghantaran akan korang terima dalam masa 2-3 hari bekerja

Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.


You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)