KENDURI AQIQAH MUHAMAD AQIL HAFIZI

Assalammualaikum...

Pada hari Sabtu lepas Ida ada buat kenduri aqiqah Aqil. Kebetulan anak kakak ipar dan bapa sedara nk buat kenduri juga so alang-alang kitorang buat la sekali..Jimat la skit kan.

Arini baru nak buat entry sebabnya masa hari tu memang kepenatang sebab Aqil nak kat Ida je. Taknak kat orang lain..penat..hhuhuhhu

Tapi yelah seorang ibu ni kalau penat macam mana pun tapi dengan anak-anak semuanya jadi seronok. Tengok senyuman anak-anak hilang rasa penat dan marah kan....


Ni baru bangun tidur..muka ceria la skit. Abaikan adik ipar kat belakang tu.heheheh

Majlis nya buat simple je. Pagi2 ada buat solat sunat dan bacaan Yassin. Dalam pukul 10 lebih camtu orang dah start datang. So yang tolong potongkan rambut hanya orang-orang tua je. Baca selawat skit. Takde majlis besar pun.


muka nak nangis. Ida siap sembunyi lagi takut Aqil menangis nak suruh dukung die.hehehhe

anak bapa sedara.

kakak ipar dan anaknya


asyraf dia main je dengan budak-budak sampai kepenatan.

Ini je Ida nak kongsikan...hehehe


No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS