Pages

KEDAI EMAS HAFIZ

by - 2:43:00 PM

Assalammualaikum...

Entry kali ni Ida just nak tolong support bisnes adik ipar yang ada kedai emas sendiri di Kluang Johor. So orang-orang Kluang yang nak beli emas boleh la singgah di Kedai Emas Hafiz ni.




Senang je nak cari. Berhadapan dengan Kluang Mall sebelah CIMB Bank..Harga emas bergantung pada pasaran terkini la.Insyaallah korang akan berpuas hati..Kalau nak tengok design terkini boleh singgah ke laman fb Kedai Emas Hafiz

adik ipar yang bertudung hijau turqoise tu









SELAMAT MEMBELI!!

You May Also Like

3 comments

  1. wahhh tahniah dh ada kedai emas...tp mmm mampu tgk jer wat masa ni...

    ReplyDelete
  2. Macam pernah nmpk kedai ni... Owh.. Adik ipar punya ya.. Blh la g tngok2 nntnih..

    ReplyDelete

Sponsor