DOUBLE PAN HAPPYCALL

11:37:00 PM

Assalammualaikum....

Kaum ibu-ibu ni kalau jumpe perkakas dapur yang memudahkan untuk memasak...memang no 1 la kan..yelah bila benda yang senang digunakan dan mudah nak masak apa-apa pun sume suka kan...

Sebenarnya dah lama Ida nak beli double pan ni. Dah plan nak beli tapi tak beli pun.Nak beli online tak berani sebab takut kualiti tak bagus.




Syukur alhamdullillah akhirnya Ida dapat juga double pan Happycall ni. Sebelum ni memang nak terbeli dalam Go Shop tapi dok hold dulu sebab berkenan dengan periuk2 die. Tapi tak beli lagi la...

Kebetulan ibu Ida pergi mall dekat Johor ada sale double pan Happycall ni so ibu pun belikan la dekat Ida dan mak mertua sekali.

Untung la dah tak nyah beli...dah tercapai 1 lagi 101 impian Ida...syukur...


Pasni boleh a try masak macam-macam dalam tu kan?heheheh..tunggu Ida kongsikan resepi nanti...

You Might Also Like

2 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)