DIY PROJEK TOILET PAPER ROLL

Assalammualaikum...

Bila banyak sangat benda-benda yang kita gunakan terbuang. Mula la kepala hotak ni nak fikir benda-benda kreatif nak buat...hehehehe...

Kat rumah korang mesti ada kitchen paper kan...so apa kata kita buat hiasan gune tu.. Ida ada simpan tapi tak tahu nak buat macam mana...aritu just buat tempat letak pensel je kat Asyraf. So ni Ida kongsikan beberapa diy projek toiler paper roll atau kitchen paper pun boleh kan...

DIY PROJEK TOILET PAPER ROLL








Serius cool sangat kan? Dah jumpe projek Ida nak buat esok utk Asyraf...Nanti Ida akan share hasilnya kalau jadi la..heheheh..nak kena cari bahan-bahan die dulu...hahahha..

Anyway good luck pada semua yang nak mencuba. Taip je diy toilet paper roll melambak diy yang ada...

SELAMAT MENCUBA!

2 comments:

  1. Cantiknya dear ;)

    hi dear ;)
    PG datang nak jemput join GA iPhone 5S by Syafiqspecki.
    Dengan hadiah iphone 5s yang super b hebat, jom sertai sama ya.
    klik sini. menangi iphone 5s dengan mudah!
    jemput join ya.

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS