PTS BOOK CAFE MURAH,JIMAT DAN PANTAS

Assalammualaikum..

Sekarang zaman teknologi. Semuanya di hujung jari je. Malas nak beli kat kedai order je online. Tapi takkan la barang mentah macam ayam nak beli online jugak ka?hehehheh..

Baru-baru Ida ada buka facebook PTS BOOK CAFE. Sekarang diorang tengah buat promosi kembali ke sekolah. Buku serendah RM5. Teruja Ida buka tengok buk-buku yang ada. Tapi takde buku yang Ida berkenan untuk harga RM5. Tapi Ida ada jenguk buku-buku yang discount sehingga 50%.


Nah kau sekali bayak pula buku-buku yang Ida suka. Of couse la Ida akan cari buku motivasi untuk Ida sendiri dan untuk Asyraf yang memang suka kalau dapat buku baru.


Ni antara buku yang Ida beli. Ida bajet dalam RM50. Total semua ni RM51 dah termasuk pos. Ok la kan. Lebih RM1 je.hehehe. Ada buku untuk Ida dan Asyraf. Buku komik kanak-kanak Ida nak bagi dekat adik Ida dan adik ipar.

Ida rasa berbaloi juga la beli memandangkan kalau pergi kedai buku pun pening nak cari buku yang Ida berkenan. Dengan anak kecik,memang susah skit la nak duduk lama-lama cari buku. Si Aqil plak taknak dok dengan orang lain.

Bagi yang belum beli lagi g lah jenguk website die. Esok last day promosi.

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS