PRELOVED KOMIK BT FIQA NSZ

Assalammualaikum...

Baru-baru ni blogger Fiqa ada post dalam facebook die nak jual buku-buku preloved. So Ida pun saja menjenguk nak tengok buku apa yang ada.

Wah ada buku komik lawak kampus dan under 18.Tengok pada harga,murahnye. So apa lagi Ida check jilid yang dah ada kat rumah. So beberapa jilid yang Fiqa jual Ida belum ada.




Komik lawak kampus ni dari bujang Ida suka baca,suami pun suka. Dulu suami rajin juga beli,sekarang dah ada anak. Die pun dah tak sempat nak beli.


Kebetulan Fiqa nak jual buku komik die Ida pun rembat la. Tak kisah preloved asalkan boleh baca. Kalau baru pun dah dekat RM8. So kalau preloved RM2 kira ok la.


Ni buku-bukunya. Ok la kan sekadar komik walaupun preloved boleh je baca. Ada lagi beberapa buah buku yang available boleh la jenguk di sini

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS