PROMOSI END OF YEAR BERTAMBAH LAGI

Assalammualaikum..

Bagi yang dah sedia maklum bahawa bulan ni bulan promotion set double cantik Vitamin E dan Vitamin C. Lagi best semalam pihak Shaklee umumkan bahawa ada penambahan promo utk korang...


COLLAGEN POWDER

BELI 3 PERCUMA 1

WAH!!!

Memang nak bagi korang cantik je bulan ni..



Of couse la bukan sahaja utk kulit malah untuk menyihatkan tubuh badan, kuatkan sistem badan. Jom lihat apa kebaikan Collagen Powder ni


KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER

  • Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma.
  • Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit.
  • Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat.
  • Menegang - menegangkan payudara dan pinggul.
  • Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
  • Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif.
  • Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya. 

Kesan dan Faedah Shaklee Collagen Powder


♥ Melembabkan kulit sehingga 90%
♥ Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
♥ Meningkatkan penampilan keseluruhan sehingga 71%
♥ Melembutkian dan melicinkan kulit sehingga 69%
♥ Mengekalkan mekap anda sehingga 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
♥ Menebalkan rambut sehingga 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
♥ Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

Siapa sesuai amik collagen shaklee?

Collagen sesuai diambil oleh mereka yang mengalami masalah berikut: 

  • Terdapat garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata, penglihatan kabur.
  • Gusi yang tidak sihat
  • Rambut kering dan bercabang di hujung
  • Liang roma besar, pigmentasi, jeragat, kulit kering
  • Garis halus pada leher
  • Kulit hilang keanjalan, lebih kering. Kelihatan tua daripada umur sebenar. Organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan.
  • Payudara dan punggung kelenturan
  • Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi.
  • Kulit senang pecah, pudar dan kekuningan
Jemput tengok video ni kalau masih tak percaya

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS