REVIEW BLOG DARI SALLY SAMSAIMAN

Assalammualaikum..

Time bercuti ari tu banyak benda yang Ida terlepas. Salah satunya pemenang blog review dari Sally. So Ida pun tak perasan yang entry blog Ida dah direview. Apa2 pun thankz pada Sally..


So ada yang komen header tak berapa menarik.hehehe.Memang pun sebab Ida yang buat sendiri header tu, nak belajar buat sendiri sebab Ida ni suka nak tukar2 header.huhuh

Korang boleh baca blog review di sini 

Ada yang nak ajar Ida edit blog sendiri tak? hehehhe

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS