MY FIRST BABY CARRIER

12:19:00 AM

Assalammualaikum..

Actually nak kongsikan skit psal parcel yang Ida baru dapat arini. Excited sangat. First baby carrier untuk anak. Sebelum ni memang ade rupanya yg Ida ade tu tak bagus utk tulang belakang anak. Sebelum ni Ida ade kongsikan tips pemilihan baby carrier yang selamat dan betul .Hope korang ade baca la.Penting bagi ibu2 yang tak tahu langsung psal pemilihan baby carrier ni.

Mesti ade baca kan kes bayi jatuh dari baby carrier dan koma. Si ibu membeli baby carrier jenis ergo tapi tiruan. Bukan nak salahkan si ibu, maybe si ibu sendiri tak de pengetahuan psal ni dan tak tahu baby carrier tu tiruan.


ni la baby carrier untuk anak

Actually Ida beli ni dari kenalan Ida di alam maya juga. Kami berkongsi kebaikan susu ibu dan baby carrier ni. Kebetulan die baru beli tapi baru pakai sekali je sebab anak die masih kecil. So die nak jual. Tapi sebenarnya Ida plan nak beli jenis Bigeyes harga die rm300 tapi bila en suami baca mesej Ida dan tanya nape tak beli je jenama andrea ni. Jenama dari Indonesia. Murah la skit lagipun masih baru. Ida pun kata ok la.

Sebab nya, en. suami cadang nak beli rumah tahun ni memandangkan tahun depan dh ade GST so harga rumah akan naik. Ida pun tak kisah, so deal la beli.

Kalau sesiapa berminat boleh beli dekat page Cozy baby. Harga die rm180 dah termasuk pos. Dah try masukkan Aqil dalam tu, memang selesa sangat. Aqil siap lompat2 lagi dalam tu.hehehhe.

You Might Also Like

4 comments

  1. Salam,

    mommies yg berminat nak berBabywearing starting dgn Andrea SSC Carrier blh beli kat Hana D-KK Shoppe (FB @ Blog) skrg ada diskaun 5%.

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)