RAHSIA BADAN KURUS DAN KULIT PUTIH GEBU

11:53:00 PM

Assalammualaikum..

Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit cantik. Itu normal ok bukan tak normal. Tapi bila dah terlalu kurus sampai 'jadi lidi', itu abnormal nama nya.Ida suka nak kurus biar sedang2..tak la terlalu lebih tak la terlalu kurang tapi semua bergantung pada metabolisma seseorang. Dah kalau rangka badannya memang besar nak wtcmner kan..tapi it's ok, selagi mana ade kemahuan di situ ade jalan kan. Jom ida nak ceritakan RAHSIA BADAN KURUS DAN KULIT PUTIH GEBU !!


Dengan teknologi sekarang ni, ramai yang suke menggunakan jalan yang singkat. Pergi cucuk botox, pergi sedut lemak. Malah ade yang sanggup habiskan beribu-ribu hanya nak buat pembedahan plastik. Bak dalam citer P.Ramlee " die cucuk kat sini. die cucuk kat situ ".

RAHSIA BADAN KURUS DAN KULIT PUTIH GEBU


PERTAMA

Shaklee RSS Collagen TERBUKTI dapat memperbaiki tekstrur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. selepas menggunakannya selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit lebih baik secara menyeluruh

- Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
- Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
- Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
- Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
- Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
- Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan 18%


KEDUA

Ada artikel menyatakan soya adalah makanan yang kaya dengan isoflavon. Sebuah penyelidikan mendapati bahawa kedutan halus dan ketegangan kulit akan meningkat apabila wanita berusia 30 hingga 40 tahun. Oleh itu, banyakkan mengambil soya setiap hari.

ESP ialah pemberi TENAGA. Sebab tulah ianya di panggil Energizing Soy Protein. Apa yang menarik tentang ESP ialah ianya mengandungi Branch-Chain Acid Amino, yang penting untuk stimulate otot kita supaya rasa bertenaga. ESP juga terbukti untuk bantu mereka nak kurus, tapi caranya seperti meal replacement, minum masa sarapan, atau waktu malam, jadi malam tu takyah makan benda berat sangat

KEBAIKAN : ESP SHAKLEE

- Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.

- Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran

- Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.

- Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.

- Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.

- Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.

- Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!

- Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya :

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email: Aqidgirl_88@yahoo.com

You Might Also Like

1 comments

  1. PERHATIAN!!!!! PERHATIAN!!!!!!!
    nak kulit GLOWING dan PUTIH GEBU seluruh badan?
    nak jadi yang paling MENAWAN di kalangan kawan dan rakan sekerja?
    nak produk yang JANJI BERKESAN tanpa kesan sampingan?

    cubalah zettawhite whitening kapsul dari Taiwan!!
    inilah rahsia kulit artis Taiwan begitu putih dan cerah!!!
    inilah peluang anda memiliki kulit yang serupa artis!!

    Mengapa zettawhite?
    <3 capros dari Phyllanthus emblica (US whitening Patent 6124268、6290996、6235721、6362167、6649150、8206757、EP 1465589 B1) : sudah ada research paper mengesah ia ada whitening effect . Memutihkan badan dengan mengurangkan melanin
    <3 revasterol: anti-penuaan
    <3 ceramide: membaiki cell, mengurangkan flek hitam, melembapkan kulit
    <3 l-cysteine:mengambil tempat dlm proses pembentukan l-glutathione. Ia juga mengurangkan jeragat, pigmentasi
    <3 coq10 (US7910340、DE60225478、EP1466983、RU2298035、AU2002357526、CA2471763、JP5074287、CN100523205、I349039 skin patent): dari kilang kanebo, japan yang adalah kilang penghasilan coq10 terbesar di dunia dan mempunyai pengalaman dlm hasilan coq10 selama 40 tahun yang menghasil 100% natural coq10, bukan sintetik. Sudah ada research ia dpt mengurangkan kedut.
    <3 bioperine (US Patent 5536506 ; 5744161; 5972382 ; 6054585;、JP3953513、CA224746,EP0810868): meninggikan absorption semua content lain, biar semua yang dimakan berefektif & X dibazir!!

    nak order?
    pm page: https://www.facebook.com/Zaqueno-Skin-1698193270483766/?ref=bookmarks
    >> direct link ke pm: https://www.facebook.com/messages/1698193270483766/
    atau whatsapp 010-840 9080
    >>direct link ke whatsapp: https://api.whatsapp.com/send?phone=60108409080
    atau wechat: zaqueno

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)