SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Assalammualaikum...

Tinggal beberapa hari lagi kita akan menyambut bulan Syawal. Pada saat ni mungkin ada di kalangan kita yang bersedih sebab tak dapat beraya dengan orang tersayang. Actually Ida terkedu semalam. Salah seorang pekerja kontrak di tempat kje suami meninggal semasa sedang berkerja. Mesin flange hyrotest meletop kena dada arwah dan terpelanting sepanjang 8 meter..Masa suami bagitahu die mntk doakan arwah, tak sampai sejam selepas itu, dah meninggal. Takde harapan sbb ada pendarahan kat dada,jantung,hati..Yang Ida sedih sangat, isteri arwah sedang saraf mengandung anak kedua diorang. Terfikir sejenak, bagaimana keadaan si isteri lebih2 lagi dah nak dekat raya ni..Al-Fatihah untuk arwah dan takziah utk keluarga..amin..


So berkesempatan ni, Ida nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN..maaf kalau ada salah silap kata2 or ada entry yang menyakitkan hati. Ida masih baru dalam bidang blogging ni..penulisan pun macam budak2, hahahha..Dulu Ida pernah buat blog personal, time tu tak terfikir pun yang ada akan baca sbb Ida tulis suka2 je..blog tu dah lama delete.Semenjak join Shaklee, Ida start balik buat blog. Alhamdullilah, baru Ida tahu nak mantapkan blog kita kena la saling ziarah-menziarahi..heheh.macam hari raya juga.Nasib baik la, Ida bukan Doreamon. Kalau tidak boleh je masuk dalam laptop ni melawat blog korang.hahahha..

Okeh ni saja. Insyaallah akan datang, Ida plak akan bagi kad raya kt korang.Memandangkan Ida pun first time dapat kad raya dari blogger comel cute Syira Lokman.heheh..

Bagi yang belum follow Ida, jemput2 la..insyaallah ada masa terluang Ida akan follow korang balik.Biasa la bila depan laptop ni anak nak mengacau je..kejap2 je nak belek blog pun.

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS