CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION: SENANG DAN MUDAH

Assalammualaikum..

Arini dh 7 hari kita berpuasa..sekejap je rasa. En suami pun dh seminggu ada kt laut (offshore ). so Ida sahur sorang2, buke pose sorang2..nsb baik ank2 ada..diorg la temankan..hehehe

Okeh entry kali ni Ida nak ckap psal bedak CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION. Actually Ida dpt sponser 1 set produk ni utk direview kan dlm blog..alhamdullilah rezeki Ida walaupun tak sampai setahun Ida berblogging ni..



BEDAK MAGIC ‘CHRISZEN MOIST CAKE’ ini begitu ISTIMEWA kerana ia mengandungi:



+ L-Glutathione (Mencerahkan)

+ Pelindung UV (SPF 50/PA+++)

+ Kolagen (Menghaluskan)

+ Pelembap (Melembapkan)


**Diformulasikan di Korea.



comel kan spounge die ala2 Anna Sui gitu...


Bedak ni ade dalam 3 warna:
  • No. 1 Merah Jambu Cerah / Putih pink lebih cerah ( Sofea Jane )
  • No. 2 Merah Jambu / Putih Pink Cerah ( Zizie Ezzety )
  • No. 3 Kuning Langsat / Kuning Langsat ( Lisdawati )
So Ida amik no 3 sebab kulit ida hitam manis..apa yang bestnye bedak ni?


13 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIKI 

‘CHRISZEN MOIST CAKE’



✔ Wajah lebih licin, gebu , glowing & cerah semulajadi.

✔ Jimat masa - tak sampai 3 minit wajah tampil berseri2. Sesuai utk ibu2 yg sibuk & bekerjaya kerana sangat senang disapu dan mudah untuk diratakan ke seluruh wajah.
✔ Merawat kulit wajah spt jerawat & jeragat serta melembabkan & menyegarkan kulit wajah.
✔ Menutupi bintik2 hitam & ton kulit yg tak sekata. Dapat menutupi parut, serta lingkaran hitam sekeliling mata.
✔ Mengecilkan pori2 yg terbuka dan Noncomodogenic – tidak menyumbat pori-pori.
✔ Anti aging - melambatkan proses penuaan kulit..kelihatan jauh lebih muda dr usia sebenar.
✔ Perlindungan sinar matahari – spf 50++, kulit yg lemah akibat terdedah pd cahaya matahari akan menyebabkan kulit anda cepat berkedut, berjeragat & kusam.
✔ Tidak berminyak & sesuai untuk semua jenis kulit (normal, kering & berminyak). Warnanya dicipta untuk orang Asia serta tekstur yg ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika.
✔ Nampak sangat natural tak seperti memakai mekap tebal, tidak “comot & bercapuk2”.
✔ Sapuan sedikit sudah memberi hasil maksima seperti dimekap oleh jurusolek professional!
✔ Tahan lama sehingga 10 -12 jam.
✔ Mudah di bawa ke mana shj.
✔ Yang penting MURAH, JIMAT & SENANG utk digunakan.


Whitening Moisturizing Ampoule ( Luxury 24k Gold )
Collagen + L-glutathione for moist skin

CARA-CARA PAKAI BEDAK MAGIC ‘CHRISZEN MOIST CAKE’

Step 1: Pakai ampoule ke seluruh muka (2 titik).
Step 2: Rub and mix Chriszen Moist Cake tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST.
Step 3: Tunggu sebentar supaya ampoule dan moist cake tu absorb ke dalam kulit anda.
Step 4: Muka anda sudah jadi macam muka ARTIST Korea yang NATURAL + PUTIH!!

TIPS: Rub and mix lebih L-Glutathione(putih) supaya membolehkan muka anda jadi putih dengan sepanjang masa tapi bukan sebentar saja!




Nampak tak beza die? Ida just pakai ampoulse dan bedak chriszen ni je..


Chriszen gel eyeliner ini hanya satu warna iaitu--hitam sengit..

Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand lain ialah:

- Warna hitam sengit (intense black+matte black)
- Karis air dan "smudgeproof"
- Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONGLASTING)
- Licin pakai
- Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up)
- Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
- Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang.
- Cepat kering selepas lukis di mata
- Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
- Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover.

Felixia Yeap sendiri telah menggunakan produk ni. Cantikkan die pkai eyeliner ni..


Eyeliner ni Ida lum pkai lagi sebab selalunya Ida pkai time majlis je or jalan2..nanti Ida share Ida pakai eyeliner ni pada entry akan datang k...( tgu la raya ni..hehehhe ).

Ida memang tak makeup suke simple2 je..so memang bedak Chriszen ni menjadi kegemaran Ida la selepas ni..

So sapa2 yang berminat boleh hubungi Miss Rose ( Mandy )



No telefon:
  • 03-61794800
  • 012-6086077
Ni harga bagi setiap barangnya
  1. Chriszen Moist Cake RM59(SM), RM63(SS), free Ampoule
  2. Chriszen Gel Eyeliner RM18.90(SM), RM20.90(SS)
  3. Chriszen NBR Sponge RM16.90(SM), RM18.90(SS)

Tapi kalau beli set lagi jimat 
  • RM75.90 ke semenanjung
  • RM81.90 ke Sabah Sarawak

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS