BEST BREASTPUMP DAN MURAH

1:40:00 AM

Assalammualaikum..

So saja Ida dok tengok2 breast pump yang best sekarang ni..Ida bukan nak beli just suka survey2..Ida tak beli sbb anak direct bf..nak beli pun rasanya membazir je...so Ida berkenan la dengan 1 brand ni..comel je...nama die Eve Love FLEXI breastpump,,jom kita review brand ni..

Ini dia set terbaru EVE LOVE FLEXI BREASTPUMP. Kalau tengok dari segi parts dan aksesori lebih banyak kali ni berbaloi dengan harga yang ditawarkan.




KEISTIMEWAAN:

✔ Boleh DOUBLE pump atau single pump
✔ Boleh pakai ELEKTRIK / BATTERY / POWER BANK
✔ POWER BANK boleh guna utk 15 Sesi Pam (1sesi 30minit) , atau charge hp or tablet boleh
✔ Ada SILIKON kusyen pada corong pam→ selesa dan bantu stimulate susu
✔ Bunyi tak bising
✔ RINGAN (400g sahaja) dan MUDAH ALIH
✔ Boleh HANDS FREESTYLE – Design bustier (diberi free) yang baru dan lebih STRETCHABLE sesuai utk pelbagai saiz
✔ TIADA masalah backflow dengan penggunaan valve membrane yang baru
✔ 2-PHASE expression – ada MASSAGE mode dan EXPRESSION mode (ikut mimik bayi)
✔ 10 LEVEL sedutan – Mommies boleh pilih kekuatan sedutan mengikut keselesaan.
✔ Ada TIMER
✔ Ada MEMORY function – boleh programkan setting suction dan timer.
✔ Diprogramkan dgn MUSIC yang menenangkan sambil mengepam.
✔ Parts SIKIT→ MUDAH pasang/basuh
✔ Original Malaysia (recommended by lactation consultant)
✔ Waranti 1 TAHUN
✔ Ada SERVICE CENTER – boleh service/repair dan beli spare parts


Ada lagi la benda free yang akan seller bagi. Harga die dalam rm599..kalau ade sale lagi murah la...

So Ida ada tengak beberapa seller. Ni Ida bagi link..kalau korang nak boleh beli dari diorang.Ida tak jual k..Ida jual supplement Shaklee je kalau korang nak banyakkan susu ke ada masalah penyusuan ke boleh pm Ida.

Ni link diorang:
SEBARANG DAN PESANAN BOLEH HUBUNGI SAYA:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
Email: Aqidgirl_88@yahoo.com
sms/whatsapp: 0174636210

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)