CARA SEGARKAN KEMBALI SAYUR YANG LAYU

Bagi ibu-ibu menyusu macam saya, sayur sawi diketahui antara sayur yang dapat mem'boost'kan pengeluaran susu. Mengandungi vitamin K, A , C, E dan juga asid folat, mineral seperti kalsium, juga zat besi dan protein (sekadar menyatakan secara ringkas). All in all, memang best lah sayur sawi ni. Sedap pun sedap kan?

Pernak tak bila keluarkan sayur sawi dari peti ais, sayur akan layu malah jadi lembik dan warna kuning..

Ini caranya untuk kembalikan kesegaran sayur anda dengan Basic H shaklee.




1. Masukkan sayur sawi ke dalam besen.

2. Masukkan air sehingga penuh. Letakkan 2-3 titik basic H shaklee.

3. Rendam selama 15-20minit.

4. Tengoklah hasilnya. Goreng pun masih ranggup tau!!

Kawan-kawan, tu baru satu.. Basic H ni ada macam-macam kegunaan tau. 

Contohnya, kalau kawan-kawan ada anak yang eczema tu, boleh masukkan beberapa titis Basic H dalam air mandian anak tu, di samping kawan-kawan sendiri mengamalkan makan alfalfa (bagi yang masih BF).

Antara lain lagi : -

  • Sebagai larutan untuk jerlum kepala/badan anak/bapak yang demam.
  • Untuk memandikan anak2 bagi mengelakkan serangan nyamuk.
  • Mencuci kudis dan melecur pada kulit.
  • Ubat untuk ulser dalam mulut.
  • Merendam segala jenis botol susu baby, pam susu dan sebagainya.
  • Mencuci barang-barang di dapur.
  • Mencuci lantai.
  • Segala hal2 yang berkaitan dengan pencucian lah.
  • Dan lain2
Basic H ni non-toxic. Totally safe. Tiada pewangi. Tiada bahan kimia.
Kadar Ph yang seimbang. Natural. Biodegradable. Jimat serta mudah digunakan. Sangat recommended kepada kawan-kawan yang mengamalkan green living.

Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya :

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email: Aqidgirl_88@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS