SET BERSALIN MURAH

12:20:00 AM

Tak Tipu, Set Bersalin / Berpantang Shaklee MURAH & BERKESAN!

Ida tak cakap tipu sebab ida sendiri gunakan shaklee masa berpantang anak kedua ni..memang betul2 best,tak nampak cam orang berpantang pun. Dari keluar hospital,ida mandikan anak sendiri tau!! siap masak lagi, buat susu kat anak. Badan bertenaga je,susu pun keluar banyak.

Musim perayaan sekarang ni baby yg nak lahir tak kira raya ke tak. Kalau dah tercatat dia nak lahir hari pertama raya pun tak dapat kita nak halang. Tahniah kpd semua customer Set Bersalin Shaklee kami yg telah selamat melahirkan dan yg bakal melahirkan dlm tempoh terdekat ini.

Berikan susu yg terbaik di dunia iaitu susu ibu kpd bayi-bayi comel kita kerana itu adalah hak mereka. Jgn sesekali kita menafikan. Jika kurang ilmu, bykkan membaca kerana zaman sekarang ni semua maklumat di hujung jari.

Kenapa ye kena pilih Shaklee sebagai Set Berpantang anda?

  • Kerana..Shaklee ni SELAMAT dan UNIK jika nak di bandingkan dengan set berpantang atau set bersalin lain yang berlambak di pasaran sekarang
  • SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh diambil oleh ibu yang baru melahirkan bayi seawal sejurus selepas melahirkan bayi. 
  • SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh dimakan oleh ibu yang bayi disahkan ada masalah jaundis/sakit kuning.
  • SELAMAT kerana ibu yang melahirkan bayi secara normal atau pembedahan boleh makan vitamin Shaklee ini.
  • UNIK kerana gabungan vitamin yang ada dalam set bersalin atau set berpantang Shaklee ini membuatkan ibu lebih cergas, lebih bertenaga, lebih anggun dan cantik.
  • UNIK kerana luka ibu akan lebih cepat sembuh.
  • UNIK kerana susu ibu meriah dengan adanya ESP dalam set ini.

Jadi, anda dah tahu kan..kenapa Set Berpantang dan Set Bersalin Shaklee menjadi pilihan ibu moden pada hari ini :)

Sekarang ni, terlalu banyak set berpantang / set bersalin yang ada jual dipasaran. Persoalannya..adakah ia benar-benar selamat untuk bayi kita? ataupun kita boleh mula makan set bersalin / set berpantang itu selepas bayi benar-benar di sahkan tiada masalah jaundis? Kerana kebanyakan bayi alah kepada jamu yang panas dan akan menyebabkan bayi cirit dan akan timbul masalah lain dalam tempoh berpantang. 

Tapi, tidak dengan Shaklee! Rugi la kan..jika kita dah keluarkan duit untuk beli set berpantang / set bersalin, tapi..bila tiba masanya untuk makan..kita tak boleh makan. Badan kita letih, tak bermaya. Menyusukan bayi pun tak ada mood..Macam mana susu nak meriah????


Ibu Muda Ini Serik Nak Beranak Lagi Sbb Seksa Pantang. Apa Yg Buat Dia Berubah? from iReach HD on Vimeo.


sila klik di sini untuk tengok Set Bersalin Shaklee dan testimoni orang lain

SEBARANG PERTANYAAN DAN PESANAN BOLEH HUBUNGI SAYA:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
SMS/WHATSAPP 0174636210
EMAIL: Aqidgirl_88@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)